Doneren

Doneren

De Stichting zet zich ervoor in dat het erfgoed van de Jordaan toegankelijk wordt  met tentoonstellingen en presentaties in gebouwen èn in de openbare ruimte: in etalages, in de stoep en op informatiepanelen.
Uiteraard zetten wij ons ook in voor een eigen museumruimte, en dat de Berengang met daaraan krotwoningen toegankelijk worden. Om dat alles mogelijk te maken, is ook uw steun nodig.
De Stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).  
Uw gift aan de Stichting  is aftrekbaar als u uitkomt boven een bepaald drempelbedrag van het inkomen.

Wij zijn blij met elke bijdrage.
De belastingdienst maakte ook een aftrekregeling voor kleinere bedragen die u éénmalig schenkt.

  • Voor € 5,- krijgt u een digitale Nieuwsbrief Jordaanmuseum en helpt u ons de Website te onderhouden.  De nieuwsbrief verschijnt uitsluitend als wij iets belangrijks te melden hebben. Onder de tab Nieuwsbrief kunt u zich aanmelden en kunt u in ons archief Nieuwsbrieven rondsnuffelen.
  • Vanaf € 20,- bent u een echte vriend en krijgt u de Nieuwsbrief, helpt u ons de website te onderhouden, én kunnen u en uw partner of vriend(in) één keer per jaar gratis deelnemen aan een wandeling en krijgt u korting op andere activiteiten.

  • Grotere bedragen, legaten en meerjarige schenkingen zijn uiteraard welkom. Daarvoor en voor (project)gebonden donaties kunt u hier meer informatie vinden.
    Download formulier voor periodieke giften.

Wilt u Stichting Jordaanmuseum financieel steunen, vul dan onderstaand Vriendenformulier in en stort uw bijdrage op onze rekening:

NL66 INGB 0000 8966 64
T.n.v. Stichting Jordaanmuseum
o.v.v. donatie

Wil ook de nieuwsbrief ontvangen