Doneren

ANBIDoneren

De Stichting zet zich ervoor in dat het erfgoed van de Jordaan toegankelijk wordt  in woord en beeld met tentoonstellingen en presentaties in gebouwen èn in de openbare ruimte, op straat, in etalages en op informatiepanelen.
Uiteraard is het wenselijk dat er weer goede tentoonstellingen komen in een eigen museumruimte, en dat een krot in situ toegankelijk wordt.
Om dat alles mogelijk te maken, is ook uw steun nodig. De Stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat uw giften aftrekbaar zijn.

Wij zijn blij met elke bijdrage.

  • Voor € 5,- krijgt u een digitale Nieuwsbrief Jordaanmuseum en helpt u ons de Website te onderhouden.  De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, uitsluitend als wij iets belangrijks te melden hebben. Onder de tab Nieuwsbrief kunt u zich aanmelden en kunt u in ons archief Nieuwsbrieven rondsnuffelen.
  • Vanaf € 20,- bent u een echte vriend en krijgt u de Nieuwsbrief, helpt u ons de website te onderhouden, én kunnen u en uw partner of vriend(in) één keer per jaar gratis deel nemen aan een wandeling en krijgt u korting op andere activiteiten.
  • Grotere bedragen, legaten en meerjarige schenkingen zijn uiteraard welkom. Daarvoor en voor (project)gebonden donaties kunt u hier meer informatie vinden.

Wilt u Stichting Jordaanmuseum financieel steunen, vul dan onderstaand formulier in en stort uw bijdrage op onze rekening:

NL66 INGB 0000 8966 64
T.n.v. Stichting Jordaanmuseum
o.v.v. donatie

Wil ook de nieuwsbrief ontvangen